Bryt smärtcirkeln!

Orsaker till smärta

De bakomliggande orsakerna till smärta och inflammation i muskler och leder kan t ex vara: överansträngning, överbelastning, sträckning eller stress. Smärtan kan vara akut eller långvarig, övergående eller återkommande. Mest vanligt förekommande är smärta i ländrygg, skuldra, överarm, nacke och i leder.

Bryt den onda smärtcirkeln

Tidigare valde många att vänta in i det längsta med att ta smärtstillande medel. Det finns en allmänt spridd myt om att det är bra att låta det onda ”värka ut”. Vad många inte vet är att obehandlad värk kan leda till en ond cirkel där ”smärta föder smärta”. Muskelspänningen ger inflammation som ger smärta som ger oro som ger muskelspänning osv.

Det är viktigt att försöka hjälpa kroppen att bryta den onda cirkeln med hjälp av läkemedel som förutom att de är smärtstillande även är antiinflammatoriska.

Om du får ont i t ex rygg eller nacke, använd då Eeze Spray både för att dämpa smärtan och för att hämma inflammationen. Du kan då börja röra på dig tidigare, vilket påskyndar återhämtningen. Du minskar också risken för att smärtan övergår till långvariga problem.

smarttroskel_flaska_eeze

Lokal smärtlindring

När ska man använda lokal smärtlindring?

Vad är Eeze spray?

Eeze spray är ett läkemedel mot smärta och inflammation i muskler och leder, och verkar lokalt där du har ont.

  • Dela